top of page

Hvad er BMA Regnskab?

Hvem er jeg?

Mit navn er Morten Andersen og jeg stiftede BMA Regnskab i 2016. Jeg er erfaren og kompetent indenfor alle aspekter af en virksomheds økonomi.

 

Jeg har en kandidatuddannelse fra handels-højskolen i Århus. Siden har jeg arbejdet med revison og økonomi i mange år, bl.a. ved et statsautoriseret revisionsselskab.

I 2020 fik jeg min første medarbejder og i dag er vi 4 personer i virksomheden, alle med kompetencer på forskellige områder.

D. 1 januar 2024 indtrådte Alex som partner og vi driver i dag virksomheden i fællesskab. Vi er derfor bedre rustet end nogensinde til at hjælpe vores kunder.

Revisor i hele Danmark

BMA Regnskab har kontor i Thisted, men har kunder rundt omkring i hele Danmark.

 

Kundeporteføljen strækker sig fra kunder der kræver 1 times rådgivning årligt, til større koncerner. Vi har også haft en enkelt børsnoteret kunde.

 

Intet sted er for langt væk og vi tager gerne rundt og besøger kunderne uden et stort kørselstillæg. Desuden kan de fleste opgaver løses elektronisk i dag.

Henvisninger

BMA har hjulpet mig i 4 år nu med mit regnskab og indberetninger til skat. Han er altid meget grundig og hjælpsom til at forklare tingene. Altid behjælpelig, rimelig i pris, hurtig til at løse opgaven. Kan varmt anbefale BMA.

Karina Jensen

Vores kundetilfredshed er og skal være høj! Faktisk kan vi prale af, at vi aldrig har mistet en utilfreds kunde!

 

www.agera.dk gives der bedømmelser af revisorvirksomheder. Vi er ikke længere  aktive ved Agera, men bedømmelserne fra da vi var, ligger der endnu.

BMA Regnskab's bedømmelse var 4,64 ud af 5 stjerner. Se bedømmelserne ved at følge linket nedenfor.

bottom of page