Hvad er BMA Regnskab?

Hvem er jeg?

Mit navn er Morten Andersen og jeg er stifter af BMA Regnskab. Jeg er erfaren og kompetent indenfor alle aspekter af en virksomheds økonomi.

 

Jeg har en kandidatuddannelse fra handelshøjskolen i Århus. Siden har jeg arbejdet med revison og økonomi i mange år, bl.a. ved et statsautoriseret revisionsselskab.

I 2020 fik jeg min første ansatte Malene, som primært håndterer bogholderi- og administrative opgaver. I februar 2021 tiltrådte min anden medarbejder Betina, som er revisor og hjælper på tværs af alle opgavetyper. 

Revisor i hele Danmark

BMA Regnskab har kontor i Thisted, men har kunder rundt omkring i hele Danmark.

 

Kundeporteføljen strækker sig fra kunder der kræver 1 times rådgivning årligt, til større koncerner. Jeg har også en enkelt børsnoteret kunde.

 

Intet sted er for langt væk og jeg tager gerne rundt og besøger mine kunder uden et stort kørselstillæg. Desuden kan mange opgaver løses elektronisk i dag.

Henvisninger

BMA har hjulpet mig i 4 år nu med mit regnskab og indberetninger til skat. Han er altid meget grundig og hjælpsom til at forklare tingene. Altid behjælpelig, rimelig i pris, hurtig til at løse opgaven. Kan varmt anbefale BMA.

Karina Jensen

Min kundetilfredshed er og skal være høj! Faktisk kan jeg prale af, at jeg aldrig har mistet en utilfreds kunde!

 

www.agera.dk gives der bedømmelser af revisorvirksomheder. BMA Regnskab's 

bedømmelse er 4,64 ud af 5 stjerner.

Se bedømmelserne ved at følge linket: